norges hus tootmise

Talovalmistaja Norges Hus Nova OÜ on erikoistunut valmiiden puurunkoisten talojen valmistukseen ja asennukseen Viron ja Norjan markkinoille.

ProductionFerdighus_4Ferdighus_2Walls70012_6

Puurunkoisten talojemme rakenteen suunnittelussa on otettu huomioon Norjan ilmaston asettamat erityisvaatimukset ja rakennusmääräykset. Käytämme ainoastaan korkealaatuista massiivipuuta. Uunikuivattu, höylätty, sormijatkettu 13 metrin massiivipuu mahdollistaa vankkojen puisten, jopa 3-kerroksisten rakennusten valmistamisen.

Senco_norgeshus_01OSB_norgeshus_1Norgeshus_ursa_170012_7BSH_norgeshus_1Norgeshus_kvh_1

Ulkoseinien ja katon rakenne on suunniteltu siten, että energiahäviö on mahdollisimman pieni, jolloin talot pysyvät lämpiminä tuulessa, sateessa ja lumisateessa. Kattorakenteen U-arvo on 0,13 W/m²K. Ulkopinnan käsittelystä riippuen ulkoseinien U-arvo voi olla 0,11 W/m²K (puinen pintarakenne) – 0,10 W/m²K (mineraalilevy). Kaikki taloissamme käytetty materiaali tulee sertifioiduilta kansainvälisiltä valmistajilta. Saat lisää teknisiä tietoja napsauttamalla tästä.

Norges Hus -yhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Pohjois-Virossa, noin 20 kilometrin päässä Tallinnasta. Ammattitaitoinen valmistustiimi valmistelee elementit taloihin huolellisesti ja työhönsä sitoutuneena. Valmistuksen laatu ja asiakastyytyväisyys ovat korkeita.

Osaaminen, kokemus, laatu – valmiit puurunkoiset talot suoraan valmistajalta.